fredag 21 februari 2014

Fladdermusen Count

Den här söta lilla fladdermusen heter Count. Det kanske finns någon som vet vad "Monster High" är. Alltså någon av er som följer min blogg. En "Monster High" heter Draculaura och hennes husdjur heter alltså Count. Jag får nog förklara vad "Monster High" är: Det är typ som Barbie docka fast som olika monster och mycket, MYCKET coolare. Men strunt i "Monster High" Så går vi över till gosedjuret som jag har sytt. Jag har inte sytt på den på länge, men nu gjorde jag klart den. Precis idag!
Förresten … Visst är den riktigt gullig!

Den här har jag sytt för hand. Men jag har också lärt mig att sy på maskin! På den har jag sytt ett riktigt gulligt gosedjur! Men den visar jag inte nu. Det gör jag en annan dag. Så håll utkik!

torsdag 13 februari 2014

Alla hjärtans dag

Det här fina alla hjärtans dag kortet gjorde jag faktiskt med blyertspennans suddgummi! Det kanske låter konstigt men jag ska förklara: Först ritade jag ett hjärta på ett helt vanligt papper. Sedan klippte jag ut det och satte den på en rosa tunn kartong. (Det kan bli jobbigt att hålla. Sätt något tungt på så den trycks ner.) Sedan så tog jag en penna och doppade pennans suddgummi i röd färg. Sen så tryckte jag bara massor av prickar. När jag hade gjort alla prickar tog jag av hjärtmallen och lät färgen torka. Efter en stund stämplade jag alla bokstäver. Färdigt! Så enkelt är det att göra ett roligt och fint alla hjärtans dag kort! Så sätt igång!